Saturday, February 23, 2019

Despre participarea la Scoala de Vara GPeC

Anul acesta am reusit sa particip la GPeC Scoala de Vara, organizat de super-echipa: Raluca si Andrei Radu, iar cursurile, prezentarile si jocurile de echipa au fost WOW! M-am simtit ca in Elvetia, unde participam la evenimentele organizate de AIESEC.

Au fost prezentate foarte multe informatii utile despre SEO, UX, Analytics, AdWords, Social Media, finantele unui magazin online, aspecte legate de colaborarea cu liderul pietei de curierat (FanCourier) etc.

Am apreciat faptul ca majoritatea celor care au tinut prezentari au venit bine pregatiti si au oferit informatii actuale si utile, astfel incat cred ca toti au plecat invatand ceva nou si care il putea aplica imediat.

Cel mai mult mi-au placut intrecerile intre echipe, fiindca am cunoscut multi oameni si ne-am distrat pe cinste:
  • a trebuit sa identificam un personaj malefic - echipa noastra, adica echipa galbena, a reusit sa-l demaste in cel mai scurt timp posibil;
  • sa facem clipuri haioase cu telefoanele mobile, unde s-au prezentat niste super-clipuri, iar cel mai bun a castigat;
  • sa realizam o campanie de promovare pentru un magazin online - echipa mea a avut de promovat indirabijoux.ro, iar victoria a fost a noastra, fiindca am implicat blogosfera, avand in echipa pe super-bloggerita Sabina Cornovac :)

No comments: