Tuesday, December 10, 2013

Despre Gala de premiere SuperBlog 2013

Anul acesta am organizat Gala de premiere SuperBlog 2013 in statiunea Straja, jud. Hunedoara - mai exact, la Vila Alpin Straja***, unde am gasit gazdele perfecte. Si nu afirm asta numai fiindca am avut ocazia sa colaboram in acest proiect, ci pentru ca au facut tot posibilul sa ne simtim ca acasa, atat noi, cat si invitatii nostri. Cand am plecat din Bucuresti, cu echipa SwissPlan.biz, organizatorii Super-Blog.eu, eram ingrijorat ca poate am omis ceva din echipamentele, cablurile sau celelalte lucruri necesare pentru a organiza bine gala, pentru transmisia live si party-ul, dar acolo am primit tot suportul de care aveam nevoie si chiar au chemat un DJ din Craiova special pentru petrecerea superbloggerilor.

Din pacate, evenimentul a inceput cu o intarziere de o ora, fiindca multi dintre bloggeri erau inca pe drum, in nameti, si nu doream sa incepem gala fara ei, dar pana la urma au ajuns cu totii. Toyota a facut un gest foarte frumos si a pus la dispozitie doua masini, din care una RAV4, cu tractiune 4x4, care a ajutat foarte mult sa urcam bagajele pana sus, la cabana. De asemenea, ne-a sustinut ca partener de mobilitate Autonom Rent a Car, punandu-ne la dispozitie un microbuz de 9 locuri si o masina de 5 locuri. Skoda Octavia.

La eveniment au fost prezenti circa 50 de invitati, inclusiv sponsorii Simona Borascu, de la Delaco, Madalina Cristea si Iulia Lazarescu de la VacanteSpeciale.ro; dintre partenerii media si bloggerii parteneri ne-au fost alaturi ZeList.ro, ArenaIT.net, Robintel, Mnealui.info, Best Web Image, ToateBlogurile.ro, Romaniistiuromaneste.ro.

Nu am mai avut timp sa sustin si prezentarea mea fulger, de 2 minute, in care doream sa prezint principalele modificari ale competitiei pentru viitoarea editie, insa stiu ca voi avea sansa data viitoare :)

In loc de concluzii, trebuie retinut ca in editia SuperBlog 2013 s-au scris peste 2,5 milioane de cuvinte, au fost postari pe grupul de superblogeri de pe Facebook cu peste 1000 de comentarii, s-au scris in total 3753 de articole cu linkuri catre sponsori, a fost editia cu cel mai mare numar de finalisti de pana acum, respectiv 95, iar petrecerea a fost de nota 10!

Competitia este sustinuta de companiile ToyotaFarmecMarketOnline.roLuxuryGifts.roCOTYDelacoAQUA CarpaticaMediaDOT.roEditura NemiraReeija.roStampileOnline.ro,Vila Alpin*** Straja, VacanteSpeciale.ro, Programs4Media si Ro Image.


„Toyota sustine creativitatea si competitia, iar participarea noastra la competitia SuperBlog este deja o traditie. Din 2009, in fiecare toamna asteptam cu nerabdare sa citim noi abordari si noi perspective pe temele Toyota, iar imaginatia si talentul superbloggerilor ne surprind placut de fiecare data. Participantilor la editia aceasta le dorim sa demareze in forta, sa parcurga cu usurinta si inspiratie traseul superblogosferic si sa se bucure din plin de aceasta experienta.” -Ana Maria Toma, Local Marketing Coordinator Toyota Romania
„Ne-a surprins foarte placut creativitatea celor care au raspuns provocarii din editia anterioara si vom continua sa sustinem competitia SuperBlog, pentru ca suntem nerabdatori sa descoperim noi povesti cu Farmec. Aceasta este o ocazie excelenta pentru noi sa ne cunoastem consumatorii si sa aflam ce le place si ce asteptari au de la noi”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

„Toamna se numara.. superbloggerii :) Asteptam cu nerabdare sa ii cunoastem pe noii participanti la editia SuperBlog 2013 si sa citim articole cat mai diverse. LuxuryGifts.ro pregateste cadouri  si surprize pentru cei harnici si, bineinteles, probe inedite care speram sa-i inspire. De asemenea, va invitam sa cunoasteti noile colectii de bijuterii si cadouri de pe LuxuryGifts.ro!” - Georgiana Ciocirlan, CEO LuxuryGifts.ro

“Pentru Editura Nemira, o noua editie SuperBlog inseamna o reintalnire cu vechi prieteni. In toamna aceasta suntem deja la cea de-a treia participare si ne bucuram sa revedem acelasi entuziasm molipsitor si curiozitate din partea participantilor bloggeri. Probele se anunta a fi de-a dreptul provocatoare, iar noi suntem pregatiti sa va surprindem si sa inspiram cat mai multe articole de succes. Mult noroc participantilor si sa «ne citim» cat de curand.” Maria Galan, PR & Marketing Manager Editura Nemira

“SuperBlog este un concurs pe care il apreciem si pe care l-am urmarit cu interes pana acum. Am decis sa ne alaturam editiei de toamna a SuperBlog 2013 si abia asteptam sa vedem articolele care vor fi scrise de bloggerii inscrisi in competitie, in general, si la proba propusa de site-ul ŞtampileOnline.ro, in particular, o proba care, speram noi, ii va inspira”, a declarat Florin Pantelimon, Director General Rubin 2000, companie care detine site-ul ŞtampileOnline.ro. „Noi ii invitam pe toti cei care au un blog si carora le place sa scrie sa participe la aceasta competitie, le dorim tuturor spor la scris si multa inspiratie!”

Parteneri mediaTVR2RadioLynx.ro, revistele Connect si PHOTO MagazinePRwave.ro,121.ro – comunitatea femeilor senzationale, Mujer.rotoateBlogurileZeListNebuloasa.info,Irina.Bartolomeu.roOctober-Photos.roLexaVerzes.roromaniistiuromaneste.wordpress.com, precum si primii clasati in editiile anterioare SuperBlog (2008 - Spring 2013): ArenaIT.net,MoneyWatch.roTehnocultura.roRobintel.romnealui.infoIrealia.euOrganizator: SwissPlan.biz

Click aici, pentru mai multe detalii despre aceasta competitie de blogging creativ. 
Website-ul competitiei este Super-Blog.eu.

PS. Eu m-am simtit ca in vacanta, mai ales fiindca am avut ocazia sa ma dau pentru prima data anul acesta pe schiuri :) 





1 comment:

Emil Calinescu said...

Anunta aici modificarile. Chiar is curios :)