Sunday, December 21, 2014

Gala de premiere a competitiei SuperBlog 2014

Aceasta luna s-a incheiat si cea de a IXa editie a SuperBlog. Este un adevarat maraton din toate punctele de vedere considerand efortul participantilor sa scrie 2464 de articole, dar si al juratilor sa le citeasca si sa le noteze corespunzator.Ca in fiecare editie, ne-am intalnit toti la o gala a superbloggerilor, organizata la Straja, iar in cele cateva zile ne-am bucurat sa ne revedem bolggeri cu state vechi si sa cunoastem noii membri ai comunitatii SuperBlog.

Drumul pana la Straja nu a fost usor pentru bloggeri, fiindca au avut de strabatut distante de sute si mii de kilometri, insa cu suportul sponsorilor precum Autonom, am ajuns toti la destinatie si ulterior acasa, cu bine.

Autonom - Rent a carParty-ul a durat pana dupa ora 3am, dar fiindca toata vila Alpin era ocupata de superbloggeri, cred ca nu s-a suparat nimeni. 


A fost o Gala pe sufletul meu, mai ales ca m-am simtit ca acasa la Vila Alpin si chiar am avut ocazia sa skiez doua zile la rand pe super partiile din Statiunea Straja. A fost o vreme superba, cu mult soare (care a lipsit timp de o luna in Bucuresti), iar zapada m-a fascinat, fiindca era perfecta pentru ski (4 ron / urcare).Pentru anul 2015 consider sa organizam cat mai multe iesiri, fiindca este foarte placut sa te intalnesti cu astfel de oameni plini de viata, pozitivi si excelenti comunicatori in online si offline. 

Multumesc tuturor pentru prezenta si abia astept sa va revand in formatie completa! 
Sa aveti un 2015 frumos si cu multe vesti bune!


1 comment:

Natural said...

Placerea a fost de partea noastra :)