Thursday, February 28, 2013

Vineri, 1 martie 2013, lansam noul Spring SuperBlog 2013

Ultima saptamana a fost una foarte plina cu organizarea noului Spring SuperBlog 2013. Este un proiect special prin care ne-am propus, aici ma refer in special la echipa agentiei de comunicare online SwissPlan.biz pe care o reprezint, sa cunoastem oameni carora le place sa comunice si o fac intr-un mare fel.

Da, in ultimii ani, inca din 2008, de cand derulam aceasta competitie de blogging creativ am descoperit mai multe talente decat ne-am putut imagina, iar cu multi bloggeri chiar am initiat colaborari foarte frumoase. O astfel de competitie arata exact gradul de implicare al unui om intr-un proiect, modul in care relationeaza acesta cu noi si clientii, dar si solutiile creative pe care le gaseste cu fiecare provocare (tema) in parte, in termenul stabilit. Vrem sa promovam oamenii care au ceva de spus, comunica intr-un mod elegant si constructiv.

Claudia Patrascu este cea care coordoneaa 90% din comunicarea in cadrul acestui proiect si probabil fara implicarea ei proiectul www.super-blog.eu nu putea ajunge la acest nivel.

Pentru editia SuperBlog din primavara a anului acesta premiile in bani si produse/vouchere totalizeaza aproximativ 4000 euro, din care 500 euro vor ajunge la castigatorul primului loc. Sponsorii acestei editii sunt: Jolidon, Farmec, MarketOnline.ro, Reeija, Borealy si Nemira. Iata mai jos informatii detaliate despre SuperBlog: 

Ce este SuperBlog? O competitie de blogging creativ, organizata anual, din 2008 – de obicei, toamna, in perioada 1 octombrie – 1 decembrie. La cererea bloggerilor si a sponsorilor, anul acesta se organizeaza, in premiera, prima editie de primavara din istoria de 6 ani a competitiei: Spring SuperBlog 2013. Asadar, incepand din 1 Martie, toata luna lui Martisor, te invitam sa-ti instalezi primavara pe blog alaturi de noi! :)
Cum se desfasoara? Sponsorii editiei propun temele despre care bloggerii participanti scriu articole creative pe blogurile proprii. Apoi, reprezentantii sponsorilor jurizeaza articolele la probele lor, stabilind astfel castigatorii premiilor alocate. Cum SuperBlog este un concurs de creativitate, ai ocazia sa te intreci cu tine si cu ceilalti, sa-ti testezi abilitatile de blogger, sa cunosti branduri interesate de social media si colegi de blogosfera si, nu in ultimul rand, sa si castigi premii.
Pentru fiecare proba se aloca un numar de premii (in produse, servicii sau vouchere) pentru autorii celor mai reusite articole la proba respectiva. In plus, daca participi la toate probele competitiei si  te clasezi printre primii 50, castigi premii suplimentare, iar daca acumulezi cele mai multe puncte in urma jurizarii obtii marele premiu de 500 euro cash.
Cum participi? Pentru a te inscrie in competitie, trebuie sa ai un blog in limba romana si chef de scris :) Citesteregulamentul de participare si completeaza formularul de inscriere. Dupa ce iti vom confirma prin e-mail validarea inscrierii, te poti loga cu datele primite la platforma SuperBlog, unde iti vei inregistra articolele scrise pentru competitie, in vederea jurizarii. Tot acolo iti vei vedea apoi si notele acordate de fiecare juriu.

Bloggerii care sustin acest proiect sunt: Claudia TocilaDenisucaIrina BartolomeuLexa VerzesMnealui
MoneyWatchNebuloasaOctoCatRobintelSabina CornovacTehnoCulturaTomata cu scufita2 comments:

Manu said...

Felicitari. E multa munca si va felicit ca in fiecare am faceti concursul acesta. Pe mine m-a ajutat si m-a pregatit pentru anii de blogging ce au urmat :D

Albert Budica said...

Manu, tu esti oricum un super blogger, iar aceasta competitie doar ti-a oferit ocazia sa-ti demonstrezi abilitatile.